سفارش تبلیغ
صبا ویژن

وردپرس 2020

همه چیز در مورد افزونه های وردپرس

    نظر

در این آموز ش در ادامه آموزش های قبل که وردپرس رو بررسی کردیم افزونه های وردپرس  رو  بررسی می کنیم. همان طور که قبلا هم گفتم وردپرس به تنهایی بستری برای انتشار مطالب و مدیریت سایت را فراهم می کند. اما مثلا برای ایجاد یک فرو شگاه اینترنتی نیاز به استفاده از افزونه وردپرس مثل ووکامرس داریم که قدرت وردپرس رو فوف العاده افزایش می دهند. قبلا از هر سوالی می خواهم بگم که افزونه ها در وردپرس اصلا به چه معنی هستند.

افزونه وردپرس؟

افزونه ها توابع نوشته شده به زبان php هستند که به هسته ی اصلی وردپرس می چسبند و قدرت اون رو افزایش می دهند.

انواع افزونه ها:

افزونه ها به طور کلی به دو دسته ی رایگان و تجاری تقسیم می شوند. که مخزن اصلی افزونه های رایگان سایت وردپرس است. افزونه های تجاری هم در سایت های مختلف به فروش می رسند که در این زمینه سایت های فارسی زیادی هم وجود دارند.

چه افزونه هایی در وردپرس باید نصب کنیم؟

نصب افزونه ها عموما بر حسب نیاز هست اما بعضی افزونه ها وجود دارند مثل افزونه های سئو و امنیت که باید همیشه نصب شوند. در ادامه چند تا از این افزونه های ضروری برای هر سایت را بررسی خواهیم کرد.

معرفی چند نمونه افزونه های ضروری  وردپرس

همان طور که گفته شد افزونه ها در وردپرس بی شمارند. اما تعدادی از آن ها وجود دارند در هر زمینه ای وجود دارند که اکثر سایت ها از آن استفاده می کنند. از جمله می توان در زمینه فروشگاه به افزونه ووکامرس و یا در زمینه ی سئو افزونه ی محبوب یوست سئو را نام برد. افزونه های فرم تماس مثل افزونه فرم تماس 7 و همچنین افزونه های دیگری که به خصوص در بین کاربران ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد شامل موارد زیر است.

  1. افزونه سئو: یوست سئو و یا رقیب جدید این افزونه رنک مث را می توان معرفی کرد.
  2. افزونه امنیتی : مثل آیتم سکوریتی و وردفنس برای محافظت از امنیت سایت در مقابل هکرها
  3. افزونه المنتور یک سایت ساز و صفحه ساز جذاب
  4. افزونه صفحه ساز ویژوال کامپوزر
  5. افزونه سرعت راکت

برخی دیگر از افزونه ها برای موارد خاص کاربرد دارند مثل افزونه واتساپ برای اتصال سایت با شبکه اجتماعی واتساپ با امکان تعیین پشتیبان های آنلاین و یا افزونه هایی که برای ساخت پنل کاربری به کار می روند مثل افزونه پنل کاربری آلتمیت.